Raapstelen

Geplaatst op

Deze heldergroene voorjaarsgroente wordt ook wel ‘keeltjes’ genoemd. Raapstelen hebben een subtiel pittige smaak en kunnen rauw gegeten worden. Ook voor koken, stoven, en roerbakken is deze groente geschikt. De smaak is vergelijkbaar met jonge spinazie of rucola. In Nederland is deze groente het best verkrijgbaar van april tot en met juni.

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Onze identiteit, ons DNA. Daarnaast hanteren we vijf principes die duurzaam zijn voor mens en milieu en leidend in ons dagelijks handelen. Deze principes vind je terug in ons manifest.
http://www.dutch-cuisine.nl