No Veggie To Waste: Aardappelen

Geplaatst op

Help de aardappeltelers in Nederland om van het enorme overschot van 1 miljard kg frietaardappelen af te komen! Je helpt de telers er al enorm mee om naar jouw lokale supermarkt of groenteboer te gaan en deze Nederlandse aardappelen te kopen. Benieuwd wat je kunt maken? Deze week geeft Dutch Cuisine jou elke dag een recept om lekker aan de slag te gaan! Check de recepten hier.

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Onze identiteit, ons DNA. Daarnaast hanteren we vijf principes die duurzaam zijn voor mens en milieu en leidend in ons dagelijks handelen. Deze principes vind je terug in ons manifest.
http://www.dutch-cuisine.nl