No Veggie To Waste: Cressen

Geplaatst op

No Cress To Waste!
Een gezond product weggooien is zonde en daarom roepen we onze chefs op. De cressen van Koppert Cress kun je ophalen in de speciale drive-in.
Kom langs bij Koppert Cress, gebruik de keuken faciliteiten en maak prachtige producten voor de zomer!
WhatsApp of bel naar 06 12 04 41 85 of rijd naar De Poel 1 in Monster.

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Onze identiteit, ons DNA. Daarnaast hanteren we vijf principes die duurzaam zijn voor mens en milieu en leidend in ons dagelijks handelen. Deze principes vind je terug in ons manifest.
http://www.dutch-cuisine.nl