No Veggie To Waste: Komkommers

Geplaatst op

Help Boerenhart met de verkoop van 20.000 komkommers! Door de coronacrisis zijn deze komkommers nu overschotten geworden en weggooien is zonde. Kom langs bij Tuinderij Doorn en koop deze prachtige producten. Tuinderij Doorn is gevestigd aan Kerkdijk 3 in Heerde. Meer informatie vind je op www.tuinderijdoorn.nl.
Dit overschot is inmiddels weggewerkt. De komkommers waren binnen een dag verkocht!

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Onze identiteit, ons DNA. Daarnaast hanteren we vijf principes die duurzaam zijn voor mens en milieu en leidend in ons dagelijks handelen. Deze principes vind je terug in ons manifest.
http://www.dutch-cuisine.nl